Since it is the first legit snow in Boston today, let's talk about how to protect our precious handbags and everything inside it from rain and snow. So, I love luxury handbags. Since I am a full time student, I carry a lot stuff with me, from notebooks, documents, iPad, to lipsticks. I have to go to school and back everyday. My commute often lasts 15-25 minutes per trip. Living in Boston is not exactly easy because I am exposed to the coldness of winter 8 months a year. Not to mention, the snow and the rain make it worse.

Hôm nay ở Boston trời tuyết và lạnh dã man mà Uyên vẫn phải đi học các bạn ah 🙁 *buồn 5s*… Thời tiết ở Boston thì thường mưa và lạnh vì một năm có đến 8 tháng lạnh giá. Hằng ngày đi học, tớ thường mang sách vở, tài liệu, Ipad và son môi. Trong những ngày mưa hay tuyết lạnh như hôm nay, không những cặp, mà một số đồ trong túi tớ thường bị ướt. Buồn như buồn 🙁

 

 

When I first got my Hermes Birkin bag, I was surprise of how considerate Hermes was. They provide a raincoat for every handbag purchase to protect the bag's leather and shape from rain and snow. That is so sweet and thoughtful of Hermes! My Birkin is always safe and sound under all the hazardous weather condition that winter throws at me. 
Ever since, I always wish that my other handbags have their own raincoats as well. So, Raindear comes along to save the day. Raindear is a waterproof protector that fully cover my bag and everything inside. It is the same size as an iPhone (see the pic at Cade fe Flore!). In my recent Europe trip, Raindear tagged along and protected my handbag from the drizzles in Milan to the dripping wet rain in Paris. Rainwear not only saved my bag but also protected the passport and travel documents inside. I no longer have to hug my precious handbag into my trench coat while running and worrying!! 😀 Happy meow!  


Vì thế cho nên, lúc Uyên mua túi Hermes Birkin, tớ đã rất vui khi biết là chiếc túi Hermes nào cũng có kèm một chiếc áo mưa bé bé xinh xinh dành riêng cho túi. Chiếc áo mưa này bảo vệ da và dáng của túi khi thời tiết xấu. Vì vậy, túi Birkin của Uyên luôn an toàn trong mọi thời tiết. Hermes thật là chu đáo vào dễ thương các bạn nhỉ ?!!  
 
Từ lúc đó, tớ luôn mong em túi nào của tớ cũng có một chiếc áo mưa đi kèm. Và, Raindear đã đến như một soái ca cứu túi :))))) Raindear là một chiếc áo mưa trống thấm nước,để giúp túi tránh khỏi thời tiết xấu. Size của nó chỉ bằng một chiếc iPhone thôi, để sẵn trong túi rất vừa vặn (xem ảnh ở Cafe de Flore). Trong dịp đi châu Âu vừa rồi, Raindear đã là người bạn đồng hành và giúp tớ giữ túi an toàn khỏi những cơn mưa phùn của Milan hay những cơn mưa rào tại Paris. Raindear giữ cho túi cùng hộ chiếu, và nhiều giấy tờ của tớ khô ráo, an toàn. Thật quá là ưng ýhhh :"> Xa rồi những ngày phải ôm túi vào lòng và để đầu trần chạy trong mưa..chỉ để bảo vệ túi hihi! 
 
 

 

 

 
Can you tell me how you often protect your bags? 
Have fun in the snow! 
 
Thế các bạn hay bảo vệ túi bằng cách nào?
Kể cho tớ trong phần comment nhé! 😉
 
For more information