Hi guys, 
Today I am reviewing my Birkin bags. I have my Birkin bags for 6 years now and still fall in love with them everyday. They are gorgeous and versatile bags. Birkin is the holy grail of the bag world too.
I have two Hermes Birkin bag. One in Red with pink undertone (Geranium in Hermes language) and Black (Noir in Hermes language).
The first time I saw someone carried Birkin was when I was 13. That’s the time I knew I would be collecting those bags for sure in the future (this is becoming true!!).
The bag is beautifully crafted by Hermes artisan. Each artisan works on the bag individually for 48 hours, from step 1 to the completion.
I am in love with Hermes Birkin because it is very spacious and stylish. The status symbol factor is very attractive. The Birkin elevates any outfit you pair it with.
 
Chào các bạn, 
Hôm nay mình sẽ review về túi Hermes Birkin. Mình có 2 túi Hermes Birkin 6 năm nay rồi và càng ngày mình càng yêu túi Birkin nhiều hơn nữa. Túi này thật đẹp và dễ dùng. Birkin là món đồ mà các tín đồ thời trang đều thần tượng, yêu dùng. 
Hai túi Birkin của mình là màu đỏ hồng (Geranium theo cách gọi của Hermes) và màu đen (Noir theo cách gọi của Hermes). Lần đầu tiên mình thấy một cô gái xách Birkin là năm 13 tuổi, và từ đó mình quyết tâm lớn lên sẽ sưu tầm túi này hihi.. (và mình đang biến ước mơ của mình thành sự thật rồi nè). 
Túi Hermes Birkin được làm bởi các thợ thủ công của Hermes trong vòng 48 tiếng. Mỗi người thợ tạo nên một chiếc túi từ A đến Z. 
Tớ yêu túi Hermes Birkin vì túi rộng rãi và thời trang. Việc chiếc túi là biểu tượng của sự xa xỉ cũng là một yếu tố quyến rũ. Túi Hermes Birkin đem lại vẻ sành điệu cho người sử dụng. 
 
 
My Red Birkin is in Togo, which is soft and have grained texture. My Black Birkin is in Swift, which is very soft and takes colour well. If you like soft bags, go with Togo, Clemence, Swift, and Cherve. If you prefer structured bag, go with Box and Espom.

 

 

 

 

Túi Birkin đỏ của mình là da Togo, da togo mềm và có những đường vằn. Túi màu đen thì là da Swift, da swift rất mềm và nhận màu tốt. Nếu bạn thích túi mềm, bạn nên chọn mua Togo, Clemente, và Swift. Nếu bạn thích túi cứng, bạn nên chọn Box và Espom. 

 

 
Cute Hermes Birkin bags in special leather. Bag courtesy of all respective owners. Visual by Uyen Meow.
 

 

There are other special leather too. They are alligator, crocodile, ostrich, lizard, suede and ghillies.

 

 

 

All the bags have its own specialty and work well with different occasions. I want them all. 

 

 

There are various sizes of Hermes Birkin. The brand constantly create new colors and variations to increase the demand. Because  the people who own Hermes bags tend to be collectors. Once they have one bag, they will proceed to buying many more. Haha. (story of my life and many other friends too).

 

 

 

Túi Hermes Birkin còn có các da đặc biệt như cá sấu (alligator and crocodile), đà điểu, và thằn lằn, suede, và ghillies. 
Những chiếc túi này đều đẹp và có mục đích sử dụng riêng. Tớ muốn tất cả haha :p 
Túi Hermes Birkin có nhiều size. Nhãn hàng Hermes liên tục sáng tạo ra những màu sắc và kiểu phối mới để tăng nhu cầu khách hàng. Thường thì khi người mua có 1 chiếc túi Birkin, họ sẽ muốn sưu tầm thêm nhiều túi nữa. (câu chuyện chung của nhiều fan Hermes haha).

 

 

 

 

 

Kim Kardashian wearing Birkin 25 Himalayan
 
 
Kendall Jenner wearing Birkin 25  
The Birkin 25 is perfect for dinners or light occasions. It is great in exotics
 
Uyen Meow wears Hermes Birkin 30
 
Jamie Chua carries Hermes Birkin 30 croc
 
Birkin 30 – perfect for most of the time. Very spacious and stylish. 
 
Kylie Jenner carrying Birkin 35
 
Birkin 35 – perfect for tall people or anyone who like big bags. It is a great workhorse too. 
 
Kanye West carries Hermes Birkin 40 
Birkin 40 – work well as travel bags

 

My Geranium Birkin 30 serving as a champagne carrier in Las Vegas :)) 
In 1982, Jane Birkin, a French actress, requested the idea of Birkin bag to CEO of Hermes. Because her old bag could not handle all of Birkin's belongings. 

You can also customize your Birkin if you have a good relationship with your S.A. Now you understand about this bag, go out there, buy Hermes, and score your Hermes Birkin <3 <3 <3

 

 

Vào năm 1982, Jane Birkin, một diễn viên người Pháp, cùng CEO của Hermes thiết kế nên chiếc túi Hermes Birkin vì túi cũ của cô ấy không thể đựng được hết đồ dùng hằng ngày. 
Bạn có thể tự thiết kế ra chiếc túi Birkin của mình, chọn màu sắc đường chỉ v..v.., khi bạn có quan hệ tốt với nhãn hàng. Bây giờ bạn hiểu về chiếc túi này rồi đó, hãy đi mua thêm nhiều Hermes và sắm được chiếc túi trong mơ của mình nhé <3 <3 <3
 
This is an authenticating Birkin to help you navigate the reselling market. 
Đây là một video phân biệt Birkin thật giả để giúp bạn khi mua của reseller.